Dobrý den, sociálka zamítla ošetřování babičky, která ošetřovala vnuka, protože nemají spol.domácnost. OK ale je nějaká jiná možnost? Její dcera byla přijata do nemocnice, je samoživitelka, nepustili ji ani na revers domů, tak babička hlídala 6 kal.dnů 3letého nemocného vnoučka , lékařka vystavila ošetřování. Máte zkušenost s žádostí o odstranění tvrdosti zákona? Poradila jsem jí žádost dle § 156 zákona č. 187/2006 Sb. a toto vše vyjmenovat. Zkusila bych to. Máte zkušenost? děkuji za reakce
Re: ošetřování-babička vnuka,není spol.d
Být to můj vnuk, tak si vezmu dovolenou. Jinak vnouček má snad taky tatínka ne ? V nejhorším případě, ošetřovačka je i když bez peněz omluvenkou do zaměstnání. Jinou zkušenost nemám, u nás si všechny babičky na hlídání berou dovolenou.
Re: ošetřování-babička vnuka,není spol.d
to také říkala, když to jinak nepůjde, tak si vezme dovolenou, naštěstí by jí to vyšlo akorát. Neplacenou oš ne - babička je v insolvenci.... Na otce dítěte jsem se jí neptala, děkuji za reakci
19. 9. 2014 14:16
Dobrý den, sociálka zamítla ošetřování babičky, která ošetřovala vnuka, protože nemají spol.domácnost. OK ale je nějaká jiná možnost? Její dcera byla přijata do nemocnice, je samoživitelka, nepustili ji ani na revers domů, tak babička hlídala 6 kal.dnů 3letého nemocného vnoučka , lékařka vystavila ošetřování. Máte zkušenost s žádostí o odstranění tvrdosti zákona? Poradila jsem jí žádost dle § 156 zákona č. 187/2006 Sb. a toto vše vyjmenovat. Zkusila bych to. Máte zkušenost? děkuji za reakce