Re: Předčasně ukončeno studium
Slevu na studenta sice podle potvrzení, tedy do 30.9. ,ale změnu - ukončení školy si musí zapsat do Prohlášení do změn(str.2) a musí doložit potvrzení jak a kdy studium skončilo.Kdy a jak skončilo musíte k tomu vědět.Podle toho pak zaplatíte. Změna byla později než potvrzení o délce studia vystavené v 9/2013.
Re: Předčasně ukončeno studium
Pokud to ve škole proběhlo tak jak píšete, tak by měla dostat domů ze školy oznámení, že jí škola ukončila studium - to by mělo být po kontrole studijních povinností, kterou si školy dělávají během září, nebo potom kdy se student nezapíše do dalšího ročníku. Tento dopis by Vám měla předložit jako doklad o ukončení studia (udělejte si kopii, originál je její), jiné potvrzení určitě mít nebude. Bohužel toto znám ze své zkušenosti, syn skončil školu potom, co neudělal zkoušky z jednoho předmětu. Kopii dopisu o ukončení studia ze strany školy jsem přiložila manželovi k daňovému přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 9. 2014 13:34
Dobrý den ,můžete mi prosím poradit?
máme zaměstnanou studenku na DPP.Když jsem chtěla po ní potvrzení ze školy - VŠ 2014/2015,tak mi oznámila,že studium ukončila(nedodělala) v 2.ročníku VŠ a nepřišla k zápisu do 3.ročníku.Škole nic nenahlásila a já vůbec nevím,kdy ukončila studium
Měla nárok na odpočet v červenci a srpnu?
Vloni mi přinesla potvrzení ze školy od
23.9.2013 do 30.9.2014 a chce odpočet na studenta na měsíc září,zdůvodnila to tím,že mi dala potvrzení do září 2014.
Děkuji za radu