Re: přehled příjmů pro soud-výživné
No super, neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. :-)
Ona nebude potřebovat "čistého nebo hrubého", bude potřebovat obojí, k tomu výši pojistného, daně, základní mzdy, přípatků, odměn, odpracované dny, čerpaná dovolená ...
Soud na to tiskopis má a měl by ho zaslat.
:)) já jsem se taky podivila.. a chtěla jsem "Něco" ale prý nic nemá...
tak já něco sesmolím...myslím, vlastně vím, že jedné kolegyni jsem asi před rokem tohle dělala,tak jak popisujete, tak to obšlahnu...doufám, že mi nevynadá, že tak to nechtěla:)
děkuji moc
To je zvlášní, že si to nevyžádal soud, což se u stanovení výživného pro nezletilé dítě děje,
mně je to taky divné a teď jsem se rozhodla, že pokud mi nedala podklad ze soudu, nebo nenapsal soud, tak napíšu
příjem od dubna 2013 a příjem za rok 2014, udělám hrubá a čistého.. a nic jiného chystat nebudu. Nebudu tak aktivní:))až budou chtít tak mi napíší CO PŘESNĚ MÁM UDĚLAT..
díky moc
Když nemáte od soudu formulář (my ho máme nainstalovaný přímo ve mzdovém programu, takže nemusím nic ručně vypisovat) a ona sama neví, co vlastně chce, tak jí vyjeďte její mzdové listy za 2013 a 2014. Nepřidělávejte si zatím práci navíc, protože stejně pak určitě po Vás bude soud chtít ten svůj formulář.
Dobrý den, měla jsem 3 dny dovolenou, všem děkuji za informace, udělala jsem to tak jak píšete, vyjela jsem si mzdové listy a vypsala z toho hrubý a čistý příjem.
A přesně jak jste řekla, nebudu aktivní,až budou chtít od soudu něco, tak mi přece pošlou dotaz.
Ještě jednou všem děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
2. 10. 2014 8:48
Dobrý den, moc prosím o pomoc:
kolegyně mi volala, že potřebuje příjmy od dubna 2013 do nynější doby, protože jde k soudu kvůli výživnému.
Nedodala mi ale žádný formulář, a já nevím jestli to chce čistého, hrubého, a ona to také neví.
Poradíte mi někdo?
děkuji moc
Blanka