Re: konec PP na dobu určitou, ÚP, doklad
A smlouvu na dobu určitou jim ukázal?
Re: konec PP na dobu určitou, ÚP, doklad
Teď jsem zjistila, že asi ne. Psal mi, že se tam zkouší dovolat, jestli by jim nestačila smlouva. Ale v předchozí práci, kde měl také dobu určitou s ním prý dodatečně sepsali dohodu... Vezmu si od něj kontakt na daný ÚP a zavolám tam sama. Asi to bude nejjednodušší a nejrychlejší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10. 10. 2014 9:45
Dobrý den.
Náš bývalý zaměstnanec, kterému skončil pracovní poměr na dobu určitou se na mne obrátil s tím, že na ÚP po něm i přes to, že jim sdělil, že byl u nás zaměstnán na dobu určitou, chtějí dodat výpověď. Přes mé argumenty, že mu výpověď zaměstnavatel nedal, že mu PP skončil uplynutím sjednané doby, to ÚP stále požaduje dodat.
Také se jim nelíbí výstupní doklady od externí mzdové účtárny, která nepoužívá naše razítko. Na výstupní doklady dá své razítko a razítko s informací, že je to firma pověřená zpracováním mezd. Nikdy jsme s tím neměli problém, ale právní odd. daného ÚP prý zaměstnanci sdělilo, že toto nejsou řádné doklady a že mu je neuznají.
Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuji.