Re: konec PP na dobu určitou, ÚP, doklad
A smlouvu na dobu určitou jim ukázal?
Re: konec PP na dobu určitou, ÚP, doklad
Teď jsem zjistila, že asi ne. Psal mi, že se tam zkouší dovolat, jestli by jim nestačila smlouva. Ale v předchozí práci, kde měl také dobu určitou s ním prý dodatečně sepsali dohodu... Vezmu si od něj kontakt na daný ÚP a zavolám tam sama. Asi to bude nejjednodušší a nejrychlejší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
10. 10. 2014 9:45
Dobrý den.
Náš bývalý zaměstnanec, kterému skončil pracovní poměr na dobu určitou se na mne obrátil s tím, že na ÚP po něm i přes to, že jim sdělil, že byl u nás zaměstnán na dobu určitou, chtějí dodat výpověď. Přes mé argumenty, že mu výpověď zaměstnavatel nedal, že mu PP skončil uplynutím sjednané doby, to ÚP stále požaduje dodat.
Také se jim nelíbí výstupní doklady od externí mzdové účtárny, která nepoužívá naše razítko. Na výstupní doklady dá své razítko a razítko s informací, že je to firma pověřená zpracováním mezd. Nikdy jsme s tím neměli problém, ale právní odd. daného ÚP prý zaměstnanci sdělilo, že toto nejsou řádné doklady a že mu je neuznají.
Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuji.