Re: plat kuchařky
No strop si s ní musíte domluvit teď. Ty 3000 měly být jako pro oba a ona by z toho zaplatila pomocníka? Nebo jen pro ni a další peníze pro pomocníka? Přepokládám, že to budou peníze na ruku. Myslím, že tak 150 - 200 Kč čistá ruka na hodinu je až dost, pomocník méně. A to jídlo předpokládám bude připravovat předem + navíc těch cca 12 h, ne? Ale ze zkušeností - domluvte si ještě někoho dalšího na obsluhu nebo průběžné uklízení stolů a mytí nádobí, třeba nějakou kamarádku, která Vám pomůže zdarma a třeba i kamaráda, který bude čepovat pivo, pokud tam budete mít svůj výčep. 2 lidi na všechno jsou při svatbě fakt málo.
Re: plat kuchařky
Díky moc. Bude mít na to jen těch 12 hodin - od 7 rána do 7 do večera. Dělá pozdní oběd (kolem 16. hodiny) a chystání rautu na mísy a úklid po obědě. Veškeré suroviny sháníme na základě jejího rozpisu my. Studený bufet taky děláme sami, jen ho potřebujeme naaranžovat...a po něm sklízíme taky sami. Ty 3 tisíce měly být původně pro oba. Dva pro ni a jeden pro pomocníka. Už jsem taky zjistila, že kuchařka v normální restauraci může mít tak kolem 75 Kč na hodinu a víc, podle podmínek. Moc jste mi pomohla. Tu další obsluhu zajistíme. Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 10. 2014 13:15
Moc se omlouvám, ale nevím kde bych to zjistila: budu vdávat dceru a "náhradní" kuchařka mi nechce říct kolik si vezme za uvaření hlavního jídla pro cca 40 osob a nazdobení mís (suroviny dodáváme sami), že podle toho, jak budu spokojená. Vzít si jinou už nestihnu a bojím se, aby nechtěla za uvaření a uklizení kuchyně víc než 3 tisíce (tolik jsme byli domluveni s původní, která onemocněla(tj. 2 pro ni a 1 pro pomocníka). Nevíte náhodou, jaká by byla adekvátní cena? Kolik asi za hodinu? Bude tam prý cca 12 hodin- ona a pomocník. Počítám max. s 5 kdyby bylo nejhůř, ale vůbec nevím, v jakém rozmezí se toto pohybuje....Restaurace bohužel nepřipadá v úvahu...
Děkuji všem předem za informaci.