Re: práce 28.10
Mzdu za práci v každém případě a náhradní volno 2,5 hodiny místo příplatku. Na zbytek pracovní doby (5,5 hodiny) náhrada mzdy za svátek.
Takže jestli to dobře chápu. V měsíci říjnu bych měla mít místo odpracovaných 22 dnů odpracováno o jeden den víc, a ještě proplacených 5,5 hodiny z svátek a ještě 2,5 hodiny náhradní volno?
Kdybych pracovala 8,5 hodiny tak mám nárok na 8,5hodiny náhradního volna a žádný příplatek za svátek?
Omlouvám se, ale motám se v tom...
Ve dnech se přesčas neprojeví, jenom v hodinách.
Odpracováno 178,5 hodiny, náhrada mzdy 5,5 hodiny, příplatek nebo náhradní volno 2,5 hodiny.
Kdybyste odpracovala ve svátek 8,5 hodiny, dostanete mzdu za 184,5 hodiny, žádnou náhradu za svátek, příplatek nebo náhradní volno za 8,5 hodiny a ještě za 0,5 hodiny přesčasový příplatek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
29. 10. 2014 10:01
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Pracuji od Po do Pá. V úterý na státní svátek jsem, ale musela na 2,5 hod do práce. Dostanu proplaceno 8 hod jako že jsem byla v práci a + 2,5 hod si vyberu náhradní volno, že?
Děkuji