Re: úhraza zahr.fa v CZK
asi nějak nerozumím. Jako, že máte účtovat o jiné částce, než kterou jste zaplatili?
To ne, ale banka má vysoký kurz a mám zjistit, zda lze při platbě v CZK použít i jiný kurz, než který by banka použila při zadání zahraniční platby. Napadlo mě pouze smluvit si s dodavatelem kurz, kterým bychom přepočetli dlužnou částku na CZK, abychom obě strany evidovaly dlužnou částku jako uhrazenou, ale předpokládám, že se nebude od toho aktuálního příliš lišit. Já osobně bych provedla platbu zadáním zahraniční platby z CZK účtu, jen to zjišťuji.
lze platit pře PayPal, ale podmínky neznám. Skutečně je platba tak vysoká, že to takto komplikujete.
S Vaším dodavatel se asi těžko dohodnete, že mu pošlete určitou sumu v CZK. Je to jako by oni Vám zavolali, že zaplatí v dolarech.
Poplatky, převody.. pokud nemáte účet v cizí měně jsou holt drahé
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
3. 12. 2014 22:32
Dobrý večer, prosím o radu, jaký kurz použít pro úhradu zahraniční fa v USD z CZK účtu. Bude třeba se s dodavatelem na kurzu domluvit, abychom evidovali úhradu ve stejné výši? Za odpověď předem děkuji.
Hana