Re: prosím, moneyS3 - majetek do řádku 4
Nevím, zda vám úplně poradím, my jsme sice zařazovali HM ve stejném měsíci, ale nákup byl na počátku a zařazení na konci.
U došlé fa máme členění DPH ř. 17Ř40,41P (poř.majetku-aktivace později). DPH se promítne do nároku DPH, ale ne do ř.47.
Při zařazení do užívání jsme vyplnili kartu majetku standartním postupem vč. zhotovení ID.
Zkusila jste třeba nápovědu v programu nebo zákaznickou podporu?
Děkuji. Asi zkusím opravdu zavolat na podporu, protože to zkouším horem, dolem a nejde mi to :(( Už jsem právě doplňovala ručně a je napytel na to myslet.
Tak info z podory :)
na přijatou fakturu dát členění DPH ř.40,41P - promítne se to odpočtu DPH, ale ne do ř. 47
na ř. 47 se to musí dopsat ručně - v průvodci tisku na straně 4 ze 7
prý se to v průvodci drží i po zavření - nezkoušela jsem
kontrola co "visí" na řádku 47 - průvodce tisku DPH na str. 5 ze 7 si dát filtr "jen členění DPH od-do" a vytisknout si podklady k DPH
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
11. 12. 2014 10:33
Dobrý den, moc prosím ty, co pracují s money S3 o radu. Snad bude můj dotaz smysluplný a není to úplně špatně :(( Je kvartální plátce DPH. A mám přijatou fakturu od tuzemského plátce např. za automobil, který se nakupuje do majetku firmy. Fakturu přijmu a DPH promítnu do řádku 40,41 bez vlivu na majetek. To je třeba v březnu. V dubnu zařadím automobil do užívání. Jak to udělat (asi v int. dokladech?) abych automobil promítla do řádku 47? Děkuji za všechny rady.