Money-volné předkontace?

• (neregistrovaný)

19. 12. 2014 10:23

Dobrý den, pokouším se nastavit MoneyS3 tak, abych načetl výpis z banky a rovnou se zaúčtoval. Nastaveno mám vše správně v menu Money/moznosti a nastavení, ale bojuji s vlastním importem výpisu. Navádí mě to, najdu si uložený výpis, ale zaseknul jsem se u nastavení MD/Du parametru nových dokladů, kde mě to bez vyplnění dál nepustí. Volal jsem na zákaznickou linku, ale nebyl jsem schopen se s operátorem domluvit (problém asi na mé straně).
    Nahoře jsou číselné řady, tam uvedu u příjmů banka příjem, u výdajů banka výdaj.
    Pak jsou ale "spárované a nespárované doklady" u kterých se zadává jak pro příjmy, tak pro výdaje : předkontace, členění dph. Členění DPH je jasné, bez vlivu na dph. Ale co do předkontace? Když tam dám "úhrada odběratele/úhrada faktury dodavatele", tak se mi s tímto budou účtovat všechny položky.

Co tam máte nastaveno vy? Resp.jak to udělat, abych nemusel každou položku rozklikávat a měnit předkontaci?

Děkuji za pomoc, nastavuji to půl hodiny a když už jsem si myslel jak to mám hotové, zaseknu se kousek před cílem....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).