Re: zaručená mzda, praxe - soukromý sekt
To bohužel nevím. Dostala jsem podepsat mzdový výměr. V roce 2010 při nástupu 9.000 Kč hrubého, od 1.10.2011 10.000 Kč hrubého, od 4/2014 10.500 Kč hrubého. stravenky, osobní ohodnocení, ani jiné odměny a příspěvky (ošatné, dovolená apod) nemám. Ty zůstaly přislíbeny jen ústně když jsem byla přijata.
Re: zaručená mzda, praxe - soukromý sekt
To bych byla spokojená, mít aspoň 4. Tak jsem se dozvěděla, že budu mít od 1/2015 skupinu 3.
A to ještě po celkem nepříjemné vzájemné debatě. Pan ředitel mi chtěl původně dát skupinu 2, že to je dostačující. Tak jsem mu řekla že rozhodně není, že nejspíše by mě měl zařadit do 4 (slušne, samozřejmě)
achjo...ale může být i hůř.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
12. 1. 2015 14:46
Dobrý den, téměř 5 let jsem zaměstnancem podnikatele. Nastoupila jsem na místo asistentky, v pracovní smlouvě mám zařazení: administrativa. Pozici, na jakou jsem byla přijata nevykonávám (nějak časem vyplynulo: "přizpůsob se, nebo jdi") Samostaně zajišťuji chod kanceláře (pobočky), jde o sféru pojišťovnictví. Musím ovládat 12 pojistitelů a jejich SW, digitalizuji smlouvy a jiné dokumenty z našich ostatních kanceláří pro natypování do centrálního systému, objednávám materiály,uzavírám klientům smlouvy, vedu tabulky a databáze pojistných smluv, vyřizuji maily, uklízím..no prostě komplet vše. Komunikuji s klienty, pomáhám jim řešit různé problémy plynoucí z uzavřených smluv( krácení pojistného plnění, sankce z ČKP)...s majitelem se vidíme většinou 1x měsíčně ve výplatním termínu. Jinak komunikace většinou jen mailem. Před chvílí mi přišla zpráva, že mám zjistit jakou zaručenou mzdu mám od 1.1.2015 dostávat. Mám úvazek 5 dní/40hodin. Nařízení vlády a diskuzi jsem pročetla, ale moudrá z toho nejsem. Kampak se mám zařadit, at mohu panu řediteli odpovědět ještě dnes /abych dodržela jím stanovený termín/.Moc děkuji