Dělám si inventuru účtů a zjistila jsem, že mám na jednom účtu o 76Kč více. Hledala jsem příčinu a našla jsem toto: jsme firma, která pronajímá byty a platí měsíčně SVJ určitou sumu. Ta je rozdělena na nezúčtovatelné a zúčtovatelné. Zjistila jsem, že dle jejich předpisu jsme na zálohách na služby zaplatili 26098,- (několikrát jsem kontrolovala předpis s naším nastavením a sedí tento součet). Když nám poslali vyúčtování s odečtem zálohy, odečetli nám 26022,-, tedy oněch 76Kč a já teď nevím, co s tím. mám to na daném zálohovém účtu ponechat, nebo to dát někam do výnosů. Děkuji Eva
22. 1. 2015 20:00
Prosím, mohl by mi někdo poradit.
Dělám si inventuru účtů a zjistila jsem, že mám na jednom účtu o 76Kč více. Hledala jsem příčinu a našla jsem toto:
jsme firma, která pronajímá byty a platí měsíčně SVJ určitou sumu. Ta je rozdělena na nezúčtovatelné a zúčtovatelné.
Zjistila jsem, že dle jejich předpisu jsme na zálohách na služby zaplatili 26098,- (několikrát jsem kontrolovala předpis s naším nastavením a sedí tento součet). Když nám poslali vyúčtování s odečtem zálohy, odečetli nám 26022,-, tedy oněch 76Kč a já teď nevím, co s tím.
mám to na daném zálohovém účtu ponechat, nebo to dát někam do výnosů.
Děkuji
Eva