Dobrý den, můžete mi prosím poradit: v měsící lříjnu jsem omylem uplatnila zaměstnanci slevu na poplatníka, která být uplatněna neměla. Všimla jsem si toho příští měsíc a příjem dodanila.
Musím tuto skutečnost uvést ve formluři Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti - tedy v říjnu mělo být zaplaceno víc, ale odvedli jsme menší částku. A v listopadu bylo zaplaceno víc, díky chybě v říjnu. Nebo vyplním skutečně odvedenou sumu daně v jednotlivých měsících.
Re: Vyúčtování daně ze závislé činnosti
ano, mělo být sraženo, bylo skutečně sraženo a bylo odesláno, pěkně každý měsíc, odeslané částky jim musí sedět na to bylo skutečně posláno
28. 1. 2015 13:07
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit:
v měsící lříjnu jsem omylem uplatnila zaměstnanci slevu na poplatníka, která být uplatněna neměla. Všimla jsem si toho příští měsíc a příjem dodanila.
Musím tuto skutečnost uvést ve formluři Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti - tedy v říjnu mělo být zaplaceno víc, ale odvedli jsme menší částku. A v listopadu bylo zaplaceno víc, díky chybě v říjnu. Nebo vyplním skutečně odvedenou sumu daně v jednotlivých měsících.
Moc děkuji za pomoc, vyplňuji poprvé