Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
15. 5. 2012 12:04
chystám se na pronájem komerčních prostor - prodejny. Chtěl bych se zeptat jaké jsou náležitosti, jak je to s předpisy na prodejnu atd.Co mi je jasné:- nahlásit provozovnu- viditelně umístit provozovatele a otevírací dobuCo mi jasné není:- pokud pronajímám prodejnu mám předpokládat že všechny náležitosti jako je požární předpisy, kolaudace atd. má? nebo si mám tyto dokumenty vyžádat?- provozovna bude spíše jako sklad a výdejní místo, mám ale přesto tam mít vždy všechny podklady jako jsou faktury, skladová evidence atd. vždy v provozovně? - jak to je pokud to je provozovna manželky, já tam budu v kanceláři a případně vydám zboží? - o spoustě věcí nevím, dokážete napsat na co si dát pozor, nebo na co se připravit?