Re: Cestovní náhrady
Leasingové a úvěrové společnosti si nechávají TP po dobu splácení naprosto běžně.
Re: Cestovní náhrady
No zaměstnanec prvně musí vystavit doklady na základě kterých bude požadovat vyplacení cestovních náhrad ne ? napíše , který den kam a z jakého důvodu jel a jaké výdaje požaduje proplatiti a k úhradě za AUV ,musí doložit velký techničák - kopii ... nebo jsem něco nepochopila správně ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 2. 2015 9:35
Dobrý den,
prosím o radu. U všech zaměstnanců máme ve smlouvě stanovené místo výkonu práce katastr společnosti, jelikož máme střediska v různých obcích vzdálených od sebe max. 8 km. U jednoho zaměstnance jsme omylem ve smlouvě stanovili místo výkonu práce na přesnou obec a v září roku 2014 byl převeden do obce jiné, zaměstnanec s touto změnou souhlasil, ale nebyla sepsána změna pracovní smlouvy. Nyní, protože zaměstnanci v lednu skončil pracovní poměr na dobu určitou a smlouva mu nebyla prodloužena, zaměstnanec kolem sebe "kope" a s různými úřady se radí, jak a kde jsme udělali chyby... Přišel s tím, že má nárok na výplatu cestovních náhrad. Může mi prosím někdo poradit, jak vypočítat zpětně cestovní náhrady a jestli tedy má na ně zaměstnanec nárok? Jezdil do práce autem, pořízeným přes společnost Cetelem, která má také velký technický průkaz vozidla. Jaké potřebuji podklady a vše okolo? Nikdy jsem se tímhle nezabývala. Děkuji..