Re: dřívější vrácení daní
Já část přeplatků vrátila 15.3.2015 (ve mzdách za únor 27000 vrátila jsem všem zaměstnancům x daň z mezd za únor vycházela 24000) tudíž za březen bychom si měli ještě 3000 odečíst z částky vyplácené FÚ v měsíci dubnu).
Četla jsem ale, že přeplatky se mají vracet v březnových mzdách a já je vyplatila už ve mzdách za únor.
Re: dřívější vrácení daní
Neřešte. To, o čem píšete, je nejzazší termín pro vyplacení přeplatků.
U svých klientů jsem zúčtovala přeplatky z RZD 2014 již ve mzdě za leden 2015 a vyplaceno bylo v únoru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
24. 3. 2015 11:25
Dobrý den
Zjistila jsem, že jsme vrátili přeplatky z ročního účtování než se mělo. Vracela jsem v únorových mzdách mzdách 15.3.2015. Zbývající přeplatek ještě budu vypořádávat ve mzdách za březen (termín výplaty v dubnu). Musí se to zpětně nějak opravit? Děkuji moc za rady. O ročním zúčtování jsem četla,ale asi špatně pochopila.