Dobrý den, prosím Vás o radu. Zaměstnanci jsem provedla roční zúčtování- bude v březnové výplatě, vyplaceno v dubnu. Dnes přišel s tím, že si neuplatnil manželku . Vytisknu mu tedy potvrzení o zdanitelných příjmech s tím, že mu bylo provedeno roční zúčtování a on podá sám daňové přiznání. A teď prosím o radu - v potvrzení o zd.příjmech při vyplňování údaje : "doplatek ze zúčtování byl vrácen dne ..." nevím co vyplnit, v době vyplnění potvrzení mu ještě nebyl vrácen. Mám nechat nevyplněno ? Děkuji za pomoc.
Re: Potvrzení o zdanitelných příjmech
A nebylo by jednodušší udělat znovu zúčtování? Obzvlášť, když ještě není vyplacené a pravděpodobně nemáte mzdy za březen uzavřené.
no holky, a to jsem si myslela, že jsem jediná, kdo občas přimhouří oči a dělá spoustu věcí, které by dělat nemusel.
Děkuji za postrčení, máte pravdu. Zaměstnanec doplní uplatnění slevy na manželku do prohlášení a udělám znovu zúčtování.Děkuji
Musí to samozřejmě vypadat tak, že ji tam do 15. 2. doplněnou měl, akorát vy jste ji přehlédla. Ať Vám přinese oddací list.
2. 4. 2015 13:47
Dobrý den, prosím Vás o radu. Zaměstnanci jsem provedla roční zúčtování- bude v březnové výplatě, vyplaceno v dubnu.
Dnes přišel s tím, že si neuplatnil manželku . Vytisknu mu tedy potvrzení o zdanitelných příjmech s tím, že mu bylo provedeno roční
zúčtování a on podá sám daňové přiznání. A teď prosím o radu - v potvrzení o zd.příjmech při vyplňování údaje : "doplatek ze zúčtování byl vrácen dne ..." nevím co vyplnit, v době vyplnění potvrzení mu ještě nebyl vrácen. Mám nechat nevyplněno ?
Děkuji za pomoc.