Re: přehled CSSZ
Je to vedlejší SVČ, zálohy jsem neplatila . .. napadlo mě jenom do přehledu uvést počet měsíců podle výpisu z ŽR, a čekat jestli si toho všimnou... je to trochu naivní představa, ale v případě výzvy bych vysvětlila, protože vlastně pravdou je, že jsem zahájila dříve, ještě v nemocenské ve svém zaměstnání které pak skončilo a já se přihlásila jako svč vedlejší. Škoda, kvůli tomu se teď dostávám přes hranici minimálního základu . . a ani to není podle skutečnosti.
Re: přehled CSSZ
V tom případě sorry, škodlivou radu Vám nemohu a vlastně ani nechci poskytnout.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Perličky z diskuze účetních k JMHZ
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
4. 4. 2015 22:46
Mohu v přehledu osvč zpětně vykázat dřívější datum zahájení činnosti než jsem oznámila ČSSZ? Podle výpisu z živnostenského rejštříku. ČSSZ jsem oznámila pozdější datum, řeknime "faktického" zahájení . . ale nyní zjištuji, že je pro mne výhodnější v přehledu vykázat více měsíců činnosti .. je to možné? Předem děkuji za reakce.