Re: pracovní náplň - změna
Pracovní náplň jen blíže konkretizuje druh práce sjednaný v pracovní smlouvě a zaměstnanec ji bere na vědomí, nejedná se o dohodu. Někdy se říká, že pracovní níplň nahrazuje opakující se pokyny nadřízeného. Pokud všechny tyto pokyny spadají do sjednaného druhu práce, zaměstnanec je povinen je vykonat = pracovní náplň je možné kdykoliv v těchto rámcích jakkoliv upravovat.
Re: pracovní náplň - změna
děkuji vám oběma za radu, uvidím, zkusím se zaměstnancem promluvit, nemám rád, když někdo nedělá, do práce chodíme, aby jsme pracovali. Jak se to vyvine, uvidíme jak to bude pokračovat, kdyžtak zapátrám na tomto diskuzním foru a pak se dovolím znovu požádat o radu. Na toto diskuzní forum chodím velice rád, protože jsem tu hodně věcí dozvěděl, třeba ohledně mezd, práva a povinnosti zaměstnance, zaměstnavatele,prostě super a veliké díky vám všem zkušeným, že tu zde radíte a to zcela zdarma a ve volném čase.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 5. 2015 9:24
dobrý den,
nastoupil jsem na vedoucí pozici, udělal jsem si jasno, kdo co dělá a přišel jsem, že někteří dělají práci za jednoho zaměstnance (mzda není k tomu odpovídající). Ze své pozice bych chtěl, aby tento zaměstnanec dělal to co má, díval jsem se na jeho náplň práce a bohužel tam má jen to co dělá (bohužel skoro nic), máme několik středisek, máme rozepsané u jednotlivých pozic napsanou pracovní náplň a u té jeho je toho daleko víc. Chci si s tímto zaměstnancem v pondělí sednout a probrat, ale obávám se, že mi řekne, že to dělat NEBUDE, protože to nemá v jeho pracovní náplň, můžu mu dopsat pracovní náplň? Je to velice arogantní zaměstnanec, dřív na mé pozici byl jeho známý, takže právě proto tu pracovní náplň má upravenou jen podle toho co mu vyhovuje. V podstatě jeho pracovní náplň neodpovídá ani 8,5hod, takže dost často nemá co dělat a rozhodně ho nechci nechávat na překážkách zaměstnavatele. Prosím, jak by jste toto řešili? děkuji