Re: Růžové prohlášení + ukončení prac.po
Já měla strach, že u nového už nebudu moci podepsat, když u starého jsem podepsala na celý rok :-)
Díky moc :-)
Re: Růžové prohlášení + ukončení prac.po
Ano, na další měsíce podepíšete nové prohlášení u nového zaměstnavatele a u starého to budete mít pouze na měsíce, kdy jste tam dělala. Je možné, že pokud nastoupíte v polovině měsíce, tak u nového to budete mít až od dalšího měsíce, ale veškeré přeplatky, které by vznikly na dani se Vám vrátí v ročních daních ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Na ministerstvo dopravy míří expert ze Slovenska. Jejich vlaky jsou terčem vtipů
Proč je vánoční reklama na Kofolu tak oblíbená? Protože se v ní krade
Brýle jako šperk, ne kompenzační pomůcka. Pavel prodává unikátní design
Příspěvky na sítě vytvořené pomocí AI? Jejich záplava začíná být docela otravná
Práce kvapná… Schillerová a spol. zapomněli u snížení záloh na OSVČ s paušální daní
Další změny v pracovnělékařských prohlídkách od 1. ledna 2026
2. 6. 2015 10:21
Zdravím,
v únoru jsem podepsala v práci ono "růžové" prohlášení na rok 2015, nyní budu končit prac. poměr dohodou. Jak to bude u mého nového zaměstnavatele? Mohu podepsat prohlášení na zbývající měsíce roku 2015? A v potvrzení o zdan. příjmech od bývalého zaměstnavatele budu mít zapsáno, že jsem podepsala jen na ty měsíce, kdy trval pracovní poměr?
Díky