Dobrý den, zpětně jsem narazila na problém. Jedná se o s.r.o., a v září 2014 se sepisoval Notářský zápis, kdy se k datu 30.9.2014 ruší rezervní fond a prostředky budou převedeny do vlastních zdrojů společnosti. Kopie zápisu se ke mně dostala v listopadu, ale do konce 31.12.2014 jsem neobdržela žádný zápis Valné hromady o tom, jak zaúčtovat. ( I když společník je jen jeden a většinou připomínám, co potřebuji konkrétně sepsat a doložit k zaúčtování, ale toto mi nějak uniklo). Musím nějak opravovat rok 2014 ? nebo je velký problém, když se to proúčtuje v roce 2015 ? (na základě zápisu VH, např. společně s návrhem na rozdělení zisku za rok 2014) Děkuji
23. 6. 2015 9:55
Dobrý den, zpětně jsem narazila na problém. Jedná se o s.r.o., a v září 2014 se sepisoval Notářský zápis, kdy se k datu 30.9.2014 ruší rezervní fond a prostředky budou převedeny do vlastních zdrojů společnosti.
Kopie zápisu se ke mně dostala v listopadu, ale do konce 31.12.2014 jsem neobdržela žádný zápis Valné hromady o tom, jak zaúčtovat. ( I když společník je jen jeden a většinou připomínám, co potřebuji konkrétně sepsat a doložit k zaúčtování, ale toto mi nějak uniklo).
Musím nějak opravovat rok 2014 ? nebo je velký problém, když se to proúčtuje v roce 2015 ? (na základě zápisu VH, např. společně s návrhem na rozdělení zisku za rok 2014)
Děkuji