Dobrý den, jsem nájemce obecního bytu a po uzavření sňatku jsem požádala o vystavení dodatku k nájemní smlouvě, jelikož došlo u mě ke změně příjmení a podle zákona má právo být po sňatku na nájemní smlouvě uveden také manžel. Jak jsem nyní zjistla v dodatku jsou kromě výše uvedených změn uvedeny i změny ohledně výše nájemného. Je možné,aby byly v dodatku provedeny i tyto změny? Jde přece pořád o původní nájemní smlouvu a já nejsem nový nájemce....vím,že u nových nájemců tyto změny ohledně výše nájemného jsou prováděny ve srovnání s nájemci,kteří mají smlouvy již několik let. Předem děkuji za Vaše názory.
26. 6. 2015 20:36
Dobrý den, jsem nájemce obecního bytu a po uzavření sňatku jsem požádala o vystavení dodatku k nájemní smlouvě, jelikož došlo u mě ke změně příjmení a podle zákona má právo být po sňatku na nájemní smlouvě uveden také manžel.
Jak jsem nyní zjistla v dodatku jsou kromě výše uvedených změn uvedeny i změny ohledně výše nájemného. Je možné,aby byly v dodatku provedeny i tyto změny? Jde přece pořád o původní nájemní smlouvu a já nejsem nový nájemce....vím,že u nových nájemců tyto změny ohledně výše nájemného jsou prováděny ve srovnání s nájemci,kteří mají smlouvy již několik let.
Předem děkuji za Vaše názory.