Re: ukončení PP - propl.dovolená
p.Jasná ještě když vás tu mám, minulý týden jsme spolu řešili mojí první exekuci a odpovídala jste mi a až budu budu mít výplaty mám se ozvat že mi to zkontrolujete.Jenže druhý den jsem měla telefon od insolv.správce a vynadal mi že strhávat v žádném případě nemůžu že je paní v ins.řízení (to jsem nevěděla) .Takže co teď?
poraďte prosím.Mám zavolat exekutorovi a sdělit mu to a paní by mi měla dodat potvrzení ?
děkuji ještě jednou
Re: ukončení PP - propl.dovolená
>>>>dobrý den, prosím co s tím? Zaměst. ukončila PP
>>>>30.6.2015 , zapomněla jsem jí v tom měsící
>>>>propl.nevybranou
>>>>ŘD.-moje blbost a dělám výplaty, tak že jí to
>>>>vyrovnám, ale teď mi to vlastně nedošlo a samozřejmě
>>>>strhlo i
>>>>důch.spoř.(měla II.pilíř), zdrav.a soc.poj.a slevu na
>>>>poplatnika.Záp.list jsem jí dala při ukončení ,
>>>>protože nastupovala do nového zaměstnání.TAkže za
>>>>červenec
>>>>bude mít u nového toto vše také stržené .Můžu to
>>>>opravit jen na tu propl.dovolenou nebo ....?
>>>>děkuji za pomoc
>>>>sa.
>>>
>>>Odvody jste měla provést, to máte správně, akorát již
>>>nemá slevu na poplatníka.
>>děkuji p.Jasná a to důch.spoření mám také nechat ?
>p.Jasná ještě když vás tu mám, minulý týden jsme spolu
>řešili mojí první exekuci a odpovídala jste mi a až
>budu budu mít výplaty mám se ozvat že mi to
>zkontrolujete.Jenže druhý den jsem měla telefon od insolv.správce
>a vynadal mi že strhávat v žádném případě nemůžu že je
>paní v ins.řízení (to jsem nevěděla) .Takže co teď?
>poraďte prosím.Mám zavolat exekutorovi a sdělit mu to
>a paní by mi měla dodat potvrzení ?
>děkuji ještě jednou
Vy jste povinna sledovat insolvenční rejstřík, zda není někdo z vašich zaměstnanců v insolvenci. Podle toho co píšete, zřejmě osobní bankrot ještě nebyl schválen. A teď jední tvrdí, že dokud nebude oddlužení schváleno, tak nesrhávat, jiní že se má strhávat. Já nadále na exekuci srážím a peníze deponuji. A až podle toho, jestli bude osobní bankrot schválen či nikoliv, postupuji dál. Když není schválet, přepošlu deponované částky exekutorovi. Když je schváleno, vrátím deponov.částky zaměstnaci (po dohodě s insolv. správcem).
Jak to, že jste nevěděla, že zaměstnanec požádal o osobní bankrot? Vždyť jste musela pro insolvenčního správce vypisovat papíry.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 8. 2015 12:32
dobrý den, prosím co s tím? Zaměst. ukončila PP 30.6.2015 , zapomněla jsem jí v tom měsící propl.nevybranou ŘD.-moje blbost a dělám výplaty, tak že jí to vyrovnám, ale teď mi to vlastně nedošlo a samozřejmě strhlo i důch.spoř.(měla II.pilíř), zdrav.a soc.poj.a slevu na poplatnika.Záp.list jsem jí dala při ukončení , protože nastupovala do nového zaměstnání.TAkže za červenec bude mít u nového toto vše také stržené .Můžu to opravit jen na tu propl.dovolenou nebo ....?
děkuji za pomoc
sa.