Hlavní navigace

Mzdy v MRP Slušovice - moc prosím!

• (neregistrovaný)

5. 8. 2015 9:49

Dobrý den,
    prosím Vás, mám nový program MRP Slušovice. Zaměstnanci pracují ve ztíženém prostřední ( ochrana vinice - postřik). V minulém čtvrtletí dostaly příplatek za práci ve ztíženém prostředí , tyto hodiny se započítaly do průměrného hodinového výdělku, tím se hodinový výdělek hodně ponížil, Je to tak správně?
    Moc děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 8. 2015 10:38

Kara (neregistrovaný)

Re: Mzdy v MRP Slušovice - moc prosím!
      To určitě ne, nemůžete mít ty odpracované hodiny započítané 2x. Naopak - průměr by měl vyjít vyšší.

• 5. 8. 2015 11:20

lucínek (neregistrovaný)

Moc děkuji za odpověď. Chápala jsem to to pouze jako příplatek, takže jsem měla ponížit odpracované hodiny o hodiny, kdy zaměstnanci pracovali ve ztíženém prostředí. Děkuji

• 5. 8. 2015 11:54

Vilma (neregistrovaný)

Jedná se skutečně jen o příplatek za ztížené prostředí,určitě nemůžete krátit odpracované hodiny.
      Pracuji na programu MRP, při tomto příplatku se mi naopak zvýšil hodinový výdělek.

• 5. 8. 2015 12:17

lucínek (neregistrovaný)

Moc děkuji, v docházce uvedu práce ve ztíženém prostředí např. 30 hodin. Sám se mi vypočítá příplatek v Kč. Ale proč se mi započítávají hodiny do průměru ve čtvrtletí. U příplatků za so a neděli je to stejné, uvedu práci v sobotu a neděli počet hodin a tím se mi vypočítá příplatek. Děkuji moc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).