Re: Ukončení výživného
To máte pravdu ... ale mně jde spíš o to, dočetla jsem se tu, že pokud je výživné strhávané na žádost zaměstnance, tak stačí od zaměstnance, nejlépe písemně, že již není potřeba strhávat ... ale pokud to mám dané v usnesení od soudu, že jako zaměstnavatel máme strhávat, tak mám trvat, ať si zaměstnanec donese papír od soudu, že mu již výživné zaniklo, ikdyž již nebudu mít od září papír ze školy, že dcera studuje a budu dále strhávat výživné a zasílat na účet oprávněného?
Děkuji za odpověď...
Re: Ukončení výživného
To, že nestuduje neznamená automaticky, že nemá nárok na alimenty. Já bych zam-ce upozornila, že je tu možnost, ať si to vyřídí u soudu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
2. 9. 2015 9:51
Dobrý den, mohla bych poprosit o radu :) zaměstnanec má soudem usneseno výživné, kde v usnesení je přímo dáno, že plátce mzdy (tedy my jako zaměstnavatel) máme provádět srážky ze mzdy povinného a zasílat na účet oprávněného. Dnes mi volala bývalá žena zaměstnance, že dcera ukončila studium. Můžu já sama od sebe, aniž bych měla v ruce papír od soudu, kde by ukončil vyživovací povinnost, ukončit strhávání výživného ze mzdy zaměstnance na základě toho telefonického rozhovoru? Když mám soudem přímo v usnesení dáno, že mu jako zaměstnavatel máme provádět srážky? Děkuji za odpověď.