Re: mzdy v Pohodě programu
Dobrý den, já jsem se s tím také prala, takže to dělám tak, že pokud má zaměstnanec v 1 měsíci hodinovou i úkolovou práci, tak v kolonce zpracování mzdy zadám do základní mzdy celkovou částku jak hodinovou, tak i úkolovou mzdu a pak v poznámce rozepíši, kolik Kč je hodinová a kolik Kč je úkolová. Na nic lepšího jsem nepřišla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
7. 9. 2015 11:47
Jsem úplný začátečník v tomto programu. Lze nějak při pořizování mezd přidat další řádek. Např. Zaměstnanec má hodinovou mzdu zadanou v Personalistice, ale tento měsíc udělal navíc úkolovou práci a já netuším kam to zadat. Množství a Částku?? Chci udělat dojem na pohovoru, kde budu ukazovat schopnost práce s programem (dost jsem toho nastudovala na internetu, ale s tímto si nějak nevím rady).
Poradíte mi prosím?
Ludmila