Re: ukončení PP-prosím p.Jasnou
Už chápu...
Dohodou lze samozřejmě kdykoliv ( i bez důvodu). Což jste měli udělat hned a ušetřit si starosti. Pan šéf zřejmě vychladl a pochopil, že jí nic neosladí (můžete se s ní soudit o náhradu škody, ale když se vám nechce ani do ok. zrušení, tak to moc růžově nevidím). Za áčka pokrátíte dovolenou. A nezapomeňte na ZP.
Re: ukončení PP-prosím p.Jasnou
Váš pan majitel se doufám z tihito případu poučí, že nepodepsat zaměstnanci dohodu o ukončení PP se nevyplatí. Pokud donutí zaměstnance dát výpověď, tak ve většině případů si zaměstnanec vezme nemocenskou a zaměstnavatel musí platit náhradu v době nemoci nebo zaměstnanec přestane chodit do práce a ZP pak musí za neomluvenou absenci zaplatit zaměsnavatel a těžko peníze ze zaměstnance dostane, leda tak soudně. Takže nakonec nepodepsáním dohody nepotrestá zaměstnance, ale sám sebe.
Nechápu, proč jste posílali výpověď. Tu měla dát vám zaměstnankyně. Ve výpovědi jste uvedli, že výpověď je dle jakého§? Měli jste k výpovědi zákonné důvody?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
14. 9. 2015 7:49
dobrý den p.Jasná, vaše příspěvky mi moc pomáhají, tak vás chci poprosit o radu.
Zaměstnankyně se začátkem září rozhodla, že u nás skončí pp , protože jí vyšla jiná práce.Napsala si dohodu o rozvázání pp a předala našemu šéfovi,který jí to nepodepsal, protože za sebe neměla náhradu a vlastně mu to sdělila na posl.chvíli . Řekl jí že jedině dvouměsíční výpověď, kterou jsem tedy hned co mi to řekl poslala doporučeně na její adresu.Paní ale vzkázala , že do práce už stejně nepřijde a je jí jedno jestli jí budeme dávat ačka, protože vlastně měla už na září naplánované směny.
Do dnešního dne se od ní nevrátila podepsaná (vím že nepodepíše) ani nepodepsaná výpověď.Začala jsem jí počítat z docházky neoml.absenci s tím že se po 5 dnech zruší okamžitě pp podle § 55 ,ale mám z tohoto způsobu ukončení strach kvůli správnénu datumu ukončení a i proto že je to z mého pohledu ošemetné.Dalo by se třeba ukončit i tak dohodou o rozvázání pp s uvedením důvodu samozřejmě se souhlasem šéfa a s tím že jí pokrátíme nárok na dovolenou za neoml.abs. nebo jsem úplně mimo?
děkuji za rekci
sa.