Re: nemoc a výpověď z pracovního poměru
Na dohodu nepřistupujte.
Pokud by vám doručila výpověď do konce září (nevím, jaký zákonný důvod by si musela vymyslet) tak od 1.10. začne běžet výpovědní doba, která by měla skončit 30.11.2015. Vy v té výpovědní době onemocníte, budete mít nárok na náhradu mzdy v prvních 14-ti dnech a následně budete pobírat nemocenské dávky od OSSZ. Pokud nebude PN ukončena do 30.11 a vy neprohlásíte že netrváte na prodloužení PP, tak se vám výpovědní doba o dobu nemoci prodlouží a váš PP skončí až po nemoci.
Kdybyste přistoupila na dohodu a další PN začala po době delší než 7 kalendářních dnů od skončení PP, neměla byste nárok ani na nemocenské dávky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
24. 9. 2015 19:12
Lékař mi vystavil neschopenku do 30.9.2015 a zároveň mě objednal na 16.10.2015 na operaci nohy, kde bude asi delší doba rekonvalescence. Šéfová mi řekla, pracuji u soukromnice, že mi dá teda výpověď. Kdy budu tedy propuštěna, předpokládám, že výpověď mi dá do konce září, výpovědní lhůta tedy začne běžet od 1.10. Můžu být propuštěna k poslednímu listopadu i kdyby se nemoc protáhla dále do prosince?
Děkuji za radu.