Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
22. 10. 2015 16:38
Dobrý den,
moc prosím o radu. Mám trošku zmatek v provádění srážek z DPP od 1.9.2015 :-( Mám zaměstnance na HPP a zároveň DPP u jednoho zaměstnavatele. Srážela jsem mu vždy exekuci jen z příjmu z HPP. od 1.9.2015 bych měla začít srážet tedy z obou příjmů. Zaměstnanec má asi 30 exekucí, právě teď srážím z r. 2009. Nejsem si jistá zda to nové nařízení platí jen pro ty nové exekuce, nebo i tyto staré. V případě, zda by se jednalo až o ty nové, tak bych měla srážet tedy ty staré jen z HPP a jestli mi přijde nějaká nová tak začít srážet i s DPP? Mám v tom opravdu zmatek :-(
Moc děkuji za odpověď.