Re: Externí účetní
Stačí 1. možnost, posílat přes EPO s Vaším el. podpisem, datovku mít nemusíte. V obou případech Vám klienti podepíšou plnou moc pro el. podání na FÚ.
>Dobrý den, prosím o radu. Jako OSVČ posílám svá daňová
>přiznání prostřednictvím aplikace EPO podepsaná
>kvalifikovaným certifikátem.
>Klientům jsem doposud tiskla přiznání v papírové
>podobě. Bude možné zasílat daňová přiznání klientů
>prostřednictvím jejich plné moci přes EPO podepsaná mým
>certifikátem nebo si budu muset zřídit datovou schránku a
>elektr. podpis zrušit?
Re: Externí účetní
>Stačí 1. možnost, posílat přes EPO s Vaším el.
>podpisem, datovku mít nemusíte. V obou případech Vám klienti
>podepíšou plnou moc pro el. podání na FÚ.
Takže budete mít plnou moc pro podání. Ale ne pro podpis daného přiznání. Klient bude muset el.podpisem tato podání podepsat. Vy budete "jen" pošťák.
>>Dobrý den, prosím o radu. Jako OSVČ posílám svá
>>daňová
>>přiznání prostřednictvím aplikace EPO podepsaná
>>kvalifikovaným certifikátem.
>>Klientům jsem doposud tiskla přiznání v papírové
>>podobě. Bude možné zasílat daňová přiznání klientů
>>prostřednictvím jejich plné moci přes EPO podepsaná
>>mým
>>certifikátem nebo si budu muset zřídit datovou
>>schránku a
>>elektr. podpis zrušit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
29. 10. 2015 11:07
>Dobrý den, prosím o radu. Jako OSVČ posílám svá daňová přiznání prostřednictvím aplikace EPO podepsaná kvalifikovaným certifikátem.
Klientům jsem doposud tiskla přiznání v papírové podobě. Bude možné zasílat daňová přiznání klientů prostřednictvím jejich plné moci přes EPO podepsaná mým certifikátem nebo si budu muset zřídit datovou schránku a elektr. podpis zrušit?