Re: Platební a splátk.kalendáře-v.s. a K
Také s tím bojuju.
z informací:
"V případě splátkového kalendáře podle § 31 ZDPH – každé dílčí zdanitelné plnění se bude vykazovat samostatně do kontrolního hlášení za období, do kterého spadá podle data uskutečnění zdanitelného plnění (s opakováním ev. čísla dokladu – splátkového kalendáře)"
To znamená, že pravdědobně budu ručně upravovat každý měsíc, pochybuji že mi SW dá možnost použít stejné číslo DD.
Na platební kalendář jsem zatím žádnou informaci ze" správy" nepostřehla, ale očekávám obdobné.
Re: Platební a splátk.kalendáře-v.s. a K
Ano, náš SW to také umí. Takže řešení je dávat stejný v.s. u všech splátek a platby přiřazovat k té nejdříve splatné, je to tak?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 11. 2015 14:08
Prosím, jak budete řešit variabilní symboly u splátkových, popř. platebních kalendářů - jedná se mi hlavně na výstupu?
Uvádíme na každý měsíc stejný variabilní symbol, klienti si zřizují trvalé příkazy.
Jak nejlépe vyřešit, tj. jak uvádět do kontrolního hlášení? Děkuji.