Re: Platební a splátk.kalendáře-v.s. a K
Také s tím bojuju.
z informací:
"V případě splátkového kalendáře podle § 31 ZDPH – každé dílčí zdanitelné plnění se bude vykazovat samostatně do kontrolního hlášení za období, do kterého spadá podle data uskutečnění zdanitelného plnění (s opakováním ev. čísla dokladu – splátkového kalendáře)"
To znamená, že pravdědobně budu ručně upravovat každý měsíc, pochybuji že mi SW dá možnost použít stejné číslo DD.
Na platební kalendář jsem zatím žádnou informaci ze" správy" nepostřehla, ale očekávám obdobné.
Re: Platební a splátk.kalendáře-v.s. a K
Ano, náš SW to také umí. Takže řešení je dávat stejný v.s. u všech splátek a platby přiřazovat k té nejdříve splatné, je to tak?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
4. 11. 2015 14:08
Prosím, jak budete řešit variabilní symboly u splátkových, popř. platebních kalendářů - jedná se mi hlavně na výstupu?
Uvádíme na každý měsíc stejný variabilní symbol, klienti si zřizují trvalé příkazy.
Jak nejlépe vyřešit, tj. jak uvádět do kontrolního hlášení? Děkuji.