Re: evidence na UP
prekrocila jsem prave tech 4600.-, tak jsem se ptala zamestnavatele, ci je mozne, ze by mi napsal 0.- a prevedl to do dalsiho mesice, ale rikal mi, ze tam musi neco vypsat, aspon 500.-, mam prave dve prace a neuhlidala jsem si to, moje blbost, tak me zajima, ci se muze vypsat i prijem 0.- nebo jen 100.- treba, dekuji.
Re: evidence na UP
on vám hlavně musí vyplnit příjem, který vám v daném měsíci vyplatí. požádejte ho,ať vám odpracované hodiny převede do následujícího měsíce a za ten vám je také zaplatí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
4. 11. 2015 15:40
dobrý den, jsem evidována na UP a překročila jsem částku 4600,-, je zde nějaká možnost, abych nebyla vyřazena?
a ješte bych se chtěla zeptat, jak je to když mám DPP, musí mi každý měsíc vykazovat příjem nebo když jsem nedělala tak nic, nebo i dvě hodiny může?
Děkuji.