Re: Průměrný hodinový výdělek PROSÍM SPĚ
Protože za svátek měsíční mzdu nekrátíte, tak hodiny svátku počítejte jako odpracované. Dovolená je náhrada mzdy průměrem.
Mzda 17000/176*140=13523
Náhrada 97,75*4=391
Hrubá mzda 13523+391=13914
To je pro příště, protože v III.Q neodpracoval 21 dnů, tak ve IV.Q budete používat pravděpodobný průměr, který byste měl stanovit stejným způsobem jako minule = 97,75 Kč/hod. Tedy pokud nepředpokládáte, že od října už bude dostávat nějaké prémie, to byste musela zohlednit.
Re: Průměrný hodinový výdělek PROSÍM SPĚ
Kdyby je odpracoval, použijete skutečný průměr. Mzda bez náhrad děleno hodinami taky bez náhrad, tak, jak píšete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
5. 11. 2015 9:56
Moc bych poprosila o pomoc s hodinovým výsledkem v ŘÍJNU.
Nastoupil mi zaměstnanec 7. září hrubá mzda 17 000 Kč a hned 17. 9. si vzal 0,5 dne dovolené.
Odpracoval tedy za září 16,5 dne, tj. 132 hod.
Dovolená 0,5dne, tj. 4hod.
Svátek 1 den, tj. 8hodin
Počítala jsem pravděpodobný průměrný hodinový výdělek do programu za záři:
17 000 : 40 : 4,348 = 97,75
Dělám teď výplatu za ŘÍJEN Program teď chce po mě průměrný hodinový výdělek a nevím, jestli počítám správně.
Hrubá mzda za září tj. 13 914 : 144hod = 96,63 Kč
Vstupuje do hodin i dovolená a svátek?
Předem velké díky za pomoc.