KH - K zamyšlení

• (neregistrovaný)

21. 12. 2015 20:02

Dobrý večer,
    důchodce OSVČ,daňová evidence, čtvrtletní plátce . Internet ani PC nemaje a znalosti jako uživatel také ne. Dnes jsem se snažil o vysvětlení co KH je, co obsahuje a jaké jsou lhůty a sankce. Po cca hodinové schůzce mého drahého klienta málem odvezli. Starších lidí si vážím, stát na ně bohužel kašle a nedejbože aby podnikali. Řešili jsme konkrétně datovou schránku, ale člověk co neměl v životě doma PC to prostě nepochopí. Mohl by sedět doma a krmit holuby, ale chce se mu pracovat - cením si toho. Vzhledem k tomu, že mám těchto OSVČ
    v důchodovém věku povícero a zhruba ve stavu jako výše uvedený pán, ptám se. Tohle není diskriminace? Samozřejmě mohu si to vše navést na sebe, ale to není řešení. Stát se na takovéto případy prostě vy...l. Moc si vážím lidí jako je pan Pavel a spol. z této diskuze. Snažili se alespoň něco udělat, změnit, ale na naše zvolené polobohy jsou prostě krátcí. Nevím jak tyto kontrétní případy vyřešit a je mi to upřímě líto. Je mi líto nás všech, co jako ovce dělají podle toho, kteří nám zrovna vládnou. Moc sem nepřispívám, ale pečlivě toto fórum sleduji. Takže prosím všichni přispívající příjměte moje poděkování a přání pokojných a hezkých Vánoc. Moc si Vás vážím. Dík Milan

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).