Re: epo
Odeslal jste Přiznání za pomoci EPO, ne datovou schránkou.
Pouze jste použil přihlašovací údaje, které máte do své datové schránky, jako podpis.
Máte zapsané Podací číslo + Heslo
a uložený Soubor s potvrzením P7S ?
Výše uvedené Vám bylo poskytnuto po odeslání podání
Re: podání Přiznání přes EPO/pod.číslo
Když jste posílal Přiznání, tak po odeslání se na stránce zobrazilo
Potvrzení o podání písemnosti
Úspěšně jste odeslali podání prostřednictvím sítě Internet.
Zjistit stav zpracování podání je možné ve službě "STAV PODÁNÍ" daňového portálu načtením staženého potvrzení nebo zadáním podacího čísla a hesla (uvedené údaje si pečlivě uschovejte).
Podací číslo: 60000000
Přístupové heslo: 5555abc5
A dále soubory, které se měly stáhnout a uložit (cca)
-Přiznání k DPH / soubor pdf. – pro tisk a založení
-Přiznání k DPH / soubor xml. – pro zálohu v PC
-Potvrzení o elektronickém podání / soubor pdf. – pro tisk a založení
-Potvrzení o elektronickém podání / soubor p7s – pro zálohu v PC
(-Platební informace)
určitě jste pouze poslal přes epo a podepsal přihlašovacími údaji do datovky, ale pak jste to neposlal přes datovku; pokud to nemáte v "odeslané poště" v datovce, tak jste to určitě neposlal a měl byste to poslat; mě se to taky stalo, poslala jsem to přes datovku a pro jistotu volala na fú, jestli to nepřišlo 2x nebo není nikde chyba; a měla jsem to správně :-)
Jsou 2 situace: 1) z EPO uložím soubor v xml formátu na svůj počítač a pak odešlu ze své datové schránky.
Pak je odesláno z datové schránky a můžu si stáhnout dodejku, případně doručenku.
2. přihlásím se údaji z datové schránky na daňovém portálu a odešlu přímo z daňového portálu, pak se není v datovce. Pouze (a to zdůrazňuji) jsem ověřila svou identitu odesílatele údaji z datové schránky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Chytila pájku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
25. 1. 2016 9:29
Dobrý den, prosím, podal jsem v pátek DPH přes EPO a svoji datovou schránku, myslíte si, že se mě objeví v odeslané poště datové schránky?? Do teď to tam není a váhám, zda to poslat ještě jednou.
Děkuji, Pepa