Re: Reklamace voucheru
Právní poradna zde:
http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/reklamace/164-neuznani-opravnene-reklamace-jak-postupovat-jak-se-branit.html
Zkontrolovali jste si nabízené služby, např. velikost výběhu, atd. ? Pokud jste poslali peníze, projevili jste souhlas s nabízenými službami.
Nákupem uzavíráte kupní smlouvu.
Něco jiného je, pokud nabídka neodpovídá skutečnosti, to máte nárok
zboží (služby) reklamovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 2. 2016 9:30
Dobrý den,
k Vánocům jsem dostala voucher do psí školky. Jeste nez jsem zacala cerpoat tento voucher, mela jsem predplacene sve navstevy. Zjistila jsem, ze sluzby mi nevyhovuji a nechci do skolky sveho psa umistovat. Napsala jsem tedy do skolky, ze bych ráda voucher vyreklamovala a vrátila peniize - uvedeny byly i duvody (spatna komunikace, nedostatecna informovanost, maly vybech k neomezenemu mnozstvi psu,...). Ze skolky mi bylo odepsano, ze moji reklamaci neprijimaji a penize mi nevrati. Mam prosim nejakou moznost se branit a chtit penize vratit? Zadna smlouva nebyla podepsana, pouze maminka poslala penize a oni ji zaslali voucher. Jde o skolku Happy Dog v Praze.
Predem dekuji za rady,
BH