Re: OT : tak to půjdem zapít,ne?
Taky Líbě gratuluji, je to velká radost. A teď se, babičko, ukažte, jak umíte dělat babičku. Já jsem to sem nepsala, ale naši mladí odfrčeli do porodnice na Štěpána a ve 4 h ráno 27.12. se nám narodila první vnučka - a roste jako z vody (pardon-z mléka) :-)
Re: OT : radost
Paní jasná, velká gratulace, užijte si vnoučka, a vždycky si pro něj najděte čas :-), protože na světě neexistuje nic důležitějšího.
Jakmile ho poprvé pochováte, tak Vám to okamžitě dojde, že už jste opravdu babička (pravda, mě to trvalo tak týden). Máme 3-měsíční Julinku :-)
Markéta
>>>Před chvíli jsem se stala babičko, narodilo se nám
>>>první vnouče, chlapeček, tak se s vámi dělím o svou
>>>radost.
>>
>>Super, moc gratuluji. Krásné datum 2.2., my máme
>>vnučku 1.11. Moc si to užijte, budete mít aspoň
>>krásný
>>relax od všech problémů.
>
>Všem moc děkuji za přání, pořád mi to nedochází.
>Dlouho jsme na vnouče čekali, takže má radost je obrovská.
>A maminka i miminko jsou v pořádku, takže dvojnásobná
>radost.
====
Posílám gratulaci paní Jasné,té, která mi už několikrát zde perfektně poradila (ostatní dámám zde na foru také díky za rady). Mamince i miminku hlavně zdraví a vše krásné do života. Taky jsme dlouho čekali na vnoučátko, a najednou jsem v říjnu 2015 byla během 11 dní TROJNÁSOBNOU babičkou. Jedna dcera dvojčátka, holčičku a kluka a druhá dcera nato holčičku. Je to úžasný pocit uvidíte, jak budete na měkko, až si ho poprvé pochováte.
Dovolte abych se i já připojila k velké gratulaci, hlavně ať jsou oba zdraví/mamka i vnouček/ a Vy si toho užívejte, ty dětičky hrozně rychle rostou. Snad ještě rychleji než ty vlastní. Jinak mám 3 děti a všechny jsou narozeny 2., při posledním mě chtěli poslat domů, ale to by neklaplo. Takže 2.1., 2.12. a 2.8., úžasný na tom je, že manžel v tom měl a má "jasno".
Re: OT : radost z narození vnuka
Paní Jasná,
1) původně jsem myslel, že někdo získal informaci, že se ruší kontrolní hlášení, ale není tomu tak :-((
2) tady vidíte, jak je důležité psát výstižné názvy, jak moudře vyžaduje pan moderátor :-))
3) takže mi jen zbývá se připojit ke gratulacím ostatních, už všechno řekly (důvod pro -i jsem nezaregistroval) a tak bych se jen opakoval. Gratuluji
Hezký den!
Krásný relax s vnoučkem přeji a tiše závidím... já málo přes 60 a vnoučátko žádné... holt měla jsem děti po 30 a ony také nespěchají, ale už se nesmírně těším a budu si to užívat, zatím trénuji na vnoučátkách sestry (mladší ) a kamarádek ( také mladších ) a zapomenu při tom i na KH!
Paní jasná, i já přeji vše nej nej nej chlapečkovi, mamince i Vám. Hodně radosti, spokojenosti a štěstí!
Mockrát jste mi zde dobře poradila, ještě, že tu jste :-).
Mimochodem, i mě po přečtení titulku v první chvíli (jako Pavla) napadlo, jestli nezrušili KH. Už mi z toho fakt hrabe :-(.
Paní Jasná, dostala jsem se pozdě k PC, a tak též přeji vnoučkovi ať roste do rozumu a síly. Zdraví a štěstí celé rodině. Mám též vnoučátka. Stále nic a pak během necelých tří let se nám narodily čtyři drobečci. Byla jsem , a ještě někdy jsem babi na plný úvazek, protože na své děti jsem bohužel tolik času a trpělivosti neměla. Užívejte si tento dar, protože jak všechny víme, děti rychle odrostou a každá chvíle s nimi je nenahraditelná. Ať si pan B... trhne...
2. 2. 2016 12:10
Před chvíli jsem se stala babičko, narodilo se nám první vnouče, chlapeček, tak se s vámi dělím o svou radost.