Re: KH: další lži
>>Že je kampaň ohledně KH plná lží tu píši opakovaně.
>>Zatím jsem to registroval z úrovně státu.
>>
>>Dnes je v Metru, nejčtenějších novinách v Praze,
>>článek o KH s vtipným nadpisem "Kontrolní hlášení
>>straší,
>>ale může být užitečné".
>>
>>Popletený autor lže o tom, že na odpověď na výzvu je
>>5
>>pracovních dní.
>>
>>Cituje AB: "Tento nástroj rozhodně nepoškodí poctivé
>>podnikatele, naopak jim přinese méně kontrol a
>>rychlejší vracení nadměrných odpočtů".
>>
>>A je jasno.
>>
>>Hezký den!
> KH mě zaplaťpámbu míjí. Vtipný je dnešní článek na
>idnes, že uvažují o (dalším) zkrouhnutí bonusů, neb po
>10 letech přišli na to, jak to lidé obcházejí (už 10
>let). Takže než trestat podvodníky, zakážeme to všem!
Katko,
KH je přesně na stejném principu.
Věřím tomu, že jsou kolotočové podvody. Místo toho aby se stíhali podvodníci, tak se budou buzerovat všichni plátci DPH.
A jako vedlejší produkt vznikne databáze všech obchodních vazeb v ČR. Nevěřím, že nebude zneužita.
Přitom pro usnadnění kolotočů se přijal ZOK, který umožnil pro bílé koně zřizovat neomezený počet s.r.o. za 1 Kč.
Hezký den!
Re: OT:KH: další lži
Člověk se nestačí divit, co vše se chystá i pro lidi "v obyčejném životě". Třeba kotlíkové dotace - kdo nesplní normu (budou chodit kontroly obhlížet, jaký dým Vám jde z kotle), tak asi někteří lidé nebudou moci topit a budou mrznout. Třeba na chalupách si neumím představit, že si někdo bude montovat kotel za 150tis. a vyhodí krb nebo kachlová kamna jenom proto, aby se zalíbil EU. Jinak nechápu, když někdo topí dřívím, proč by si musel kupovat nový předražený kotel.
Re: KH: další lži
Metru by se to dalo ještě odpustit, to je plátek téměř se blížící Blesku. Horší je, že někdy předminulý týden jsem si podobné nehoráznosti přečetl v Ekonomu, který jsem až do teď považoval za celkem solidní tisk. Místo aby některé informace uvedla slovy typu "podle informací finanční zprávy" nebo tak nějak, vydává je autorka za fakta, přestože jsou to evidentně lži. Před mou rozhořčenou reakcí ji zachránilo pouze to, že jsem v tiráži nenašel její email.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
4. 2. 2016 12:51
Že je kampaň ohledně KH plná lží tu píši opakovaně. Zatím jsem to registroval z úrovně státu.
Dnes je v Metru, nejčtenějších novinách v Praze, článek o KH s vtipným nadpisem "Kontrolní hlášení straší, ale může být užitečné".
Popletený autor lže o tom, že na odpověď na výzvu je 5 pracovních dní.
Cituje AB: "Tento nástroj rozhodně nepoškodí poctivé podnikatele, naopak jim přinese méně kontrol a rychlejší vracení nadměrných odpočtů".
A je jasno.
Hezký den!