Re: daňové přiznání FO
Ne, buď požádáte zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování daně nebo si podáte daňové přiznání.
Sleva na poplatníka se nekrátí a daňové zvýhodnění na dítě od srpna do prosince. Pro uplatnění daňového bonusu musí být váš příjem min. 55200 Kč.
Re: daňové přiznání FO
Můžete podepsat v prohlášení poplatníka u svého zaměstnavatele, že žádáte o provedení ročního zúčtování daní. Pokud nechcete, požádáte o potvrzení o zdanitelných příjmech a sama si podáte daňové přiznání.
Uplatníte slevu na poplatníka za celý rok a daňové zvýhodnění na dítě od srpna do prosince. Jestli jste vydělala od ledna do dubna méně než 55200,- tak na bonus nemáte nárok.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila pájku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
8. 2. 2016 13:09
Dobrý den,
chtěla bych prosím poradit, pracovala jsem od ledna do dubna na klasický prac.poměr, pak od května jsem byla na nemocenské a poté jsem šla na mateřskou, na konci srpna se mi narodilo dítě. Mám podat daňové přiznání ? A jak je to s bonusem na dítě ?
Děkuji moc za pomoc Petra