Re: Dvě zálohové daně
ano,nárok na něj máte - proč byste neměla? Na slevu na popl. má nárok každý. Musíte si nechat vystavit potvrzení o zdanitelných příjmech a podle nich vytvořit DP a uplatnit slevu na popl., příp. i slevu na studenta - to budete muset doložit potvrzením o studiu
Re: Dvě zálohové daně
To všechno jsem již udělala. Jen jsem si nebyla jistá, jak to je, když je souběh dvou zálohových daní. Děkuji moc za radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
12. 2. 2016 19:51
Dobrý den,
jsem studentka VŠ a minulý rok jsem si přivydělávala brigádami, jenže se mi v měsíci červnu bohužel sešly dvě brigády na základě dohody o pracovní činnosti - dvě zálohové daně. Je mi jasné, že musím podat daňové přiznání, ale nevím, jak to je s přeplatkem na dani, který mi díky roční slevě na poplatníka a na studenta vychází, mám na něj nárok nebo ne? U jednoho zaměstnavatele jsem měla podepsané prohlášení a u druhého ne.
Předem děkuji za odpověď