Re: daň.přizn.2016 - paušál a sleva na d
Četla jste nové pokyny? Děti se vypisují, i když neuplatňuje -:(
Re: daň.přizn.2016 - paušál a sleva na d
Prave ze me mate, ze on mel vlastně v zaměstnáni uplatnenou slevu a zbytek vyplaceny bonus. Ten sice vrátím , ale když ted u manželky zadám děti za cely rok, nebude ta sleva uplatněna duplicitně ? Čím vic nad tím přemýšlím tím jsem z toho vic zmatená . A není to zrovna málo peněz tak nechci udělat chybu. Diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
5. 3. 2016 20:05
Dobrý den
prosím o radu :
OSVČ byl 1-3/15 zaměstnán, uplatňoval v zaměstnání slevy na dani, byly mu vyplaceny dan.bonusy v celk.výši 7400,--Kč. Od ledna do prosince také podnikatl.
Nyní zpracovávám dan.přiznání a nevím co s tím:
ZD ze zaměstnání cca 50000,--Kč (vyplac.dan.bonusy 7400,--
ZD z podnikání cca 190000,--Kč , k tomu paušá.výdaje 60%....nemá tedy nárok na daňovou slevu na děti
jak ted postupovat? Zkoušela jsem vyplnit dan.priznani, a porad mi to hlasi chybu,když tam ty děti zadám a vyúčtuje vrácení vyplaceného dan.bonusu 7400,--Kč.
Manželka bude také podávat dan.priznání, od dubna do konce roku nikdo slevy na děti neuplatňoval, tak bych to uplatnila u ní, ale co s těmi prvními 3měsíci ?
Zatím jsem tento případ nepotkala tak jsem z toho zoufalá,
Děkuji