Re: student a podpora
je..... snad pochopíte:)))
xxxxxxx
Nevím jestli jsem Vás pochopila dobře, ale mám za to, že se mu doba odpracovaná na DPP počítat nebude, ...v posledních 3 letech by měl mít alespoň 12 měsíců zaměstnání nebo DPČ (to, z čeho se odvádí SP,ale to víte). Jsou to § 39 a 41 v zák. o nezaměstnanosti, ty prázdniny mu asi nepomohou.
díky
no toho jsem se bála, že mu naše dpč vůbec k podpoře nebude stačit když předtim dělal jen na dpp........
no student a nedá si pozor že jo?
takže žádná podpora nebude hlavně když ti mladí lítají po brigádách jak čerti, za tři roky toho má za 1,5 roku odpracováno a ted nic neodstane.......to je fakt blbý:((((
xxxxxxxxxx
Ale třeba něco najde, když se o práci zajímal i při studiu. DPČ u Vás se mu bude připočítávat pro další období , kdyby nesehnal dlouhodobější zaměstnání - nesmíte to vidět z té horší stránky. Hlavně, aby ho někdo chtěl zaměstnat jinak než na DPP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
30. 8. 2005 11:24
Mám studenta na brigádu, který studium ukončil tento rok v červnu, v září se bude hlásit na UP, po dobu studia chodil na brigády, ale jak jsem včera viděla tak na smlouvu dohoda o provodení práce......tedy by byl bez nároku na podporu
my mu dáme DPČ, ale zajímá mě, zda se mu ta odpracovaná doba za poslední 3 roky bude počítat, když měl jen DPP?
Je mi jasné, že nevzniká nárok na podporu, ale zajímá mě zda se mu bude započítavat ta doba kdy pracoval na DPP? A ted by měl DPČ a z toho už nárok na podporu je..... snad pochopíte:)))