Re: Datová schránka - prosím rada, má ně
díky
odesíláni asi ano, ale příjem bude zdarma, píše se tu ano x ne....."povolení příjmu je zdarma, a umožní přijímat datové zpr. také od PO a FO" takže pokud to dobře chápu, příjem je zdarma asi ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město chtělo vyšší daň z nemovitostí pro brownfieldy, zdanilo však i školku
Nepodceňte návodné dokumenty a pomůcky k JMHZ
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
8. 3. 2016 8:59
Dobrý den, chystám se zřídit si datovou schránku. Ač jsem dlouho odolávala, musím kvůli některým dlouholetým vzorným klientům-FO, kterým vedu účto. Můj plán je takový, že mám PM pro elektronické doručování formulářů, DS jsem nucena udělat bohužel jen hlavně kvůli lhůtám na KH. Teď si tady vyplňuji žádost o zřízení DS pro ičoFO, a zarazilo mě, že si tady mohu zvolit zdarma využití: příjem soukromoprávní komunikace -Poštovních dat. zpráv, příjem také od FO a PO. Myslela jsem, že je to použitelné jen mezi mnou a úřady. Přemýšlím, že by to nemuselo být špatné, ale trošku mám strach, abych si nějak nenaběhla. Využíváte to někdo prosím? Jsou tam nějaké nevýhody? díky za zkušenosti Jana