Re: ŽL-Kdo porádí
*** Dovolím si přidat se k přání :-)). A pokud by na ŽÚ na Vás neměli čas,proberte se živnostenským zákonem (je tady) a hlavně jeho přílohami. Najdete tam druhy živností. Někde určitě Vaši činnost najdete a možná se najdete i v některých dalších. Na zastupování na úřadech živnost v podstatě nepotřebujete, bude Vám stačit nějaký druh příkazní smlouvy. Hodně štěstí ***
Re: ŽL-Kdo porádí
Děkuji.Časem bych to chtěla rozšíříit i na doprovody k lékařům apod: ,prostě rošířit to o vše co ten starý člověk bude potřebovat.Víte moje babička měla 6 dětí a když už byla stará a potřebovala aby jí její děti pomohly,tak se nemohli dohodnout kdo si jí vlastně vezme.Někteří měli RD ,takže místa habaděj.Tak jsem k ní každý den docházela a chystala jí jídlo apod:nakonec jsem se rozhodla,že si jí vezmu já. Jenže upadla a její syn se kterým žila jí nechal převézt do LDN a já čekala až jí propustí,že si jí vezmu k sobě a nezajímal mě názor ostatních.Během návštěv si její děti ukazovali fotky svých domů kdo co postavil apod:Bylo mě z toho na nic.Byla sobota a já tam byla na návštěvě a v neděli jsem se tam nedostala.Babička z neděle na pondělí zemřela.Tak bych jí to touto cestou chtěla vrátit.Děkuji Vám všem za radu a přejí pěkný zbytek letá:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
30. 8. 2005 12:57
Vhledem k tomu,že v dnešní době má matka s malým dítětem nevýhody v hledání zaměstnání(preferují se ženy svobodné,časově nezávislé apod:) jsem se rozhodla,že bych si sama založila firmu.Ráda bych podnikala ve službách pro staré lidi,kteří nemají možnost,ať již běhat po úřadech,nebo jsou omezení i v tom aby si třeba uklidili a uvařili apod:.Takže služby typu-úklid -vaření-vyřízování na úřadech apod:jenže nevím jaký ŽL si na tyto činosti vyřídit.Proto prosím někoho kdo mi v tomto poradí děkuji moc.ZdenaR.