Re: vyhl.114/2002 o FKSP
xxxxxxxxx
Nejsem si teď zcela jistá, ale nejdřív budete muset udělat výběr z 243 do 261 (pokud nemáte zvlášť pokladnu pro FKSP) - a pravděpodobně byste i tuto tíživou situaci měli mít ošetřenu v interní směrnici. Nemám teď nic po ruce,kam bych se rychle podívala.
xxxxxxxxxx
Teď jsem objevila, že mám i jakés takés souvztažnosti pro přísp., k tomuhle problému tam ale není nic. Asi váháte, zda není potřeba zaúčtovat něco proti zaměstnanci, ale nic jsem tam nenašla, i když jsem se k tomuto řešení přikláněla. Např. dar je účtován také přímo proti 912. Takže, pokud bych měla nějaký příkaz, rozhodnutí od vedoucího organizace, vyplatila bych to zaměstnanci a šmytec tak, jak jste uvedla.
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
Souhlas s Anonymní, to jsem si neuvědomila, ale je to tak,zaměstnanec si zažádá, komise jmenovaná ředitelem tu žádost posoudí a doporučí řediteli ji vyřídit v souladu se zněním právních předpisů, pravidel pro čerpání FKSP a schváleného rozpočtu FKSP. To už je snad všechno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
31. 8. 2005 8:05
V této vyhlášce jsem se dočetla,že můžeme pomoci zaměstnanci v "tíživé sociální situaci" až 15.000,- Kč,které musí být vyplaceny v hotovosti. Stačí mi tedy pouze vytvořit Pokladní výdajový doklad, kde bude např. paní Nové - v tíživé soc.situaci poskytnuta fin.výpomoc - 15.000,- Kč?? 912/261 ?? Bude to tak správně??