Re: Prosím někoho, kdo zpracovává mzdy??
pokud odpracoval v 6/2005 těch 176 hodin a za to měl 25000 odměnu za práci, tak mi zkusmo taky vyšlo, že v červenci nedostal celých 25 000. napište zda se jedná o zaměstnance s měsíční mzdou či hodinovým tarifem, tam je potom rozdíl v placení svátků v červenci....
Re: Prosím někoho, kdo zpracovává mzdy??
Rozčilovat se může, je to všechno spočtené dobře. Ovlivnila to skutečnost, že v červenci bylo jen 21 směn vč. svátků a tak má krácený plat o 5/21, což je bohužel více, než průměr z června, kdy bylo 22 směn.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
31. 8. 2005 9:53
Prosím o radu, pokud jsem měla nového pracovníka na hl.prac.poměr od 01.06.2005 a v červenci si vzal týden dovolenou, program mi spočítal, hrubou mzdu 25.000/176hodin
což byla mzda na náhradu za dovolenou. Jenže když to vynásobil
v červenci počtem dní dovolené+zbytek co odpracoval, neudělá mu to celých 25.000 hrubého, ale méně. Je to tak dobře???
Pracovník se samozřejmě rozčiloval, proč má méně peněz.