Re: Organizační změny v práci
vše záleží jen na vás, jak potřebujete nutně zam-nání.POkud vám nabídne místo výpovědi jiné místo a pr. poměr bude pokračovat bez přerušení, udělá s vámi změnu pr. smlouv y a o žádném odstupném nebude řeč. Pokud budete trvat na odstupném, musíte dostat ze zák. důvodu výpověď a s firmou se rozloučit definitivně.Ohledně agentury neznám situaci, zda zam-tel bude něco tímto řešit, zda je tAm nějaká agentura a pod. to je složité.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2016 15:53
Dobrý den, známý mi poradil tuto diskuzi. Prosím o Vaše názory.
Bohužel v naší firmě dochází k jistým organizačním změnám - některá místa byla zcela zrušena a lidé dostali výpověď pro nadbytečnost a myslím, že se to brzy dotkne i mě.
Co kdyby zaměstnavatel moje pracovní místo zrušil a nabídl mi nějaké jiné? Když nabízené místo odmítnu, přijdu o odstupné?
Co kdyby můj zaměstnavatel chtěl, abych přešel pod agenturu a pracoval pro něj dál, ale přes agenturu?
Moc děkuji za Vaše rady.