Re: Změna sídla společnosti - prosím o r
faktury vydané dle data vydání budete psát již novou adresu, přepokládám, že se změnilo pouze sídlo,ne IČ a DIČ...u faktur dodavatelských - obeslat většinu dodavatelů s žádostí o opravu v jejich registru adres - upozornit na změnu - fú tolerují,pokud to je pouze na přechodnou dobu 1-2 měsíců,aspoň já mám tuto zkušenost...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
31. 8. 2005 20:46
Dobrý večer, potřebovala bych poradit, jelikož se z touto situací setkávám poprvé, tak abych neudělala chybu. Naše firma se přestěhovala a tudiž změnila své sídlo. Od 15.9.2005 bude toto změna i zapsána v OR, tzn. že do 14.9.2005 mám vystavovat faktury na starou adresu a od 15.9.2005 vystavovat již na novou, a data se mají vztahovat k datu uskutečnění zdanitelného plnění?? Moc děkuji za radu. A jak to bude s faktury přijatými?? Děkuji moc.