Re: nejvýhodnější pracovní doba před MD
Neraďte bludy, nutíte ji pracovat zbytečně dlouho a za zbytečně velký peníz. Stejnou službu udělá, i když bude registrovaná na ÚP a až se nakrátko (třeba jenom na týden, aby se nepředřela) nechá zaměstnant, tak za nějakých cca pětadvacet tisíc.
já taky ne ale co odsuzovat maminu, když jsem nedávno měla jednoho zaměstnance (ať neurazím menšinu tak Róma) a ten věděl při nástupu (po 2 letém stráveném čase na úřadu práce), kdy přesně odejít na nemocenskou (do 6 dnů),aby se nepočítala při výpočtu denn.vym.základu sobota a neděle....jelikož jsem se spletla, tak mi to přišel vysvětlit...
Musíte splnit podmínku : 270 pojištěných (soc.poj.) kal.dnů v posledních dvou letech před nástupem na PPM. (počítá se nejedn zaměstnání, ale i studium, doba evidence na ÚP,doba pobírání nemoc.dávek atd). Nejlepší není jak dlouho pracovat, ale za kolik, protože výše mateřských dávek je limitována.
Stačilo by Vám cca 18-19 tis.měsíčně. A mohla byste odpracovat jen jediný den. Největší mateřská - necelých 13 tis.měsíčně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
2. 9. 2005 8:58
Dobrý den - chci se zeptat, jak dlouho je nejlepší pracovat,aby MD byla dostatečně velká ?